اکوتوریسم شمال استان خوزستان با تأکید بر ویژگیهای اکوژئومورفولوژی

 

اکوتوریسم شمال استان خوزستان با تأکید بر ویژگیهای اکوژئومورفولوژی
عنوان
 
افسانه شیخی، پایان نامه کارشناسی ارشد رشته جغرافیا گرایش: ژئومورفولوژی، دانشگاه شهید بهشتی دانشکده علوم زمینی، گروه آموزشی جغرافیا، 1386
گردآورنده
 
دکتر بهروز دهزاد
استاد راهنما
 
 
دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم زمینی
اطلاعات نگهداری
 
 
   

شمال خوزستان با وسعت 1674315 هکتار با ویژگیهای منحصر به فرد از جمله وجود آبشار تله زنگ و تالاب میانگران در پهنه کوهستانی و بیشه ای دز و کرخه در پهنه دشتی وجود گونه های گیاهی و جانوری خاص ، اقلیم بسیار مناسب خصوصاً در فصول  پائیز و زمستان استعداد تبدیل شدن به یک منطقه ویژه اکوتوریستی در سطح استان و کشور را داراست.

در این پژوهش جهت امکان سنجی توسعه اکوتوریسم در محدوده مذکور نخست در مرحله شناسایی منابع اکولوژیکی این منابع شامل پوشش گیاهی ، خاک، آب زندگی جانوری، زمین شناسی و ژئومورفولوژی مورد شناسایی قرار گرفته  و سپس در مرحله جمع بندی طبقه بندی و تجزیه و تحلیل این اطلاعات جهت ورود به محیط پردازش شدند و تهیه نقشه های مختلف که در نهایت منجر به تهیه نقشه شکل زمین شد .

سپس اقدام به ترکیب نقشه خاک و پوشش گیاهی نقشه یکان زیست محیطی که پایه ارزیابی اکولوژیکی است به دست آمده در مرحله مدل سازی و ارزیابی با ایجاد مدل اکوتوریسم برابر با استانداردهای ملی و جهانی اقدام به تهیه نقشه پهنه بندی اکوتوریسم و طبقات آن شد و در نتیجه پهنه هایی جهت اکوتوریسم متمرکز و گسترده معرفی شدند و در پایان با ذکر مسایل و مشکلات و ارائه راه حل تلاش شد تا بستر مناسبی جهت مدیریت و برنامه ریزی گردشگری در منطقه بوجود آید.
   
  

ads ads
mahak kahrizak

mailپست الکترونیک: info@ tourismscience .ir

SMSسامانه پیام کوتاه: 3000705030 (جهت دریافت پاسخ: ممکن است پیامک های تبلیغاتی خود را مسدود کرده باشید)

contactفرم تماس با ما: کلیلک نمایید
account شماره حسابهای ما: کلیلک نمایید
privacyحریم شخصی کاربران و رفع مسئولیت: کلیک نمایید
 

rss

gpls

face

fina1l

 

 علم گردشگری با آغاز نوروز 1388 و با هدف گسترش دانش محور و اصولی گردشگری در سطح کشور فعالیت خود را آغاز نمود. این مجموعه همواره سعی نموده است تا با استفاده از استعداد فعالان این صنعت نسبت به نشر هدفمند قواعد گردشگری در سطح کشور بپردازد. آنچه در علم گردشگری منتشر می شد حاصل تلاش دانشجویان، فارق التحصیلان، اساتید، شاغلین و تمامی علاقمندان دلسوز ....

 

ادامه مطلب