Food Safety in the International Hospitality Industry

fd
Food Safety in the International Hospitality Industry
نام
Tim Knowles
مولف / مترجم
Butterworth-Heinemann: 2002
سال و محل نشر
آبان 1393
تاریخ درج

Food Tourism Around the World

Food Tourism Around the World
Food Tourism Around the World
نام
C. Michael Hall, Liz Sharples, Richard Mitchell, Niki Macionis and Brock Cambourne
مولف / مترجم
Butterworth-Heinemann: 2003
سال و محل نشر
فروردین 1392
تاریخ درج

Food product development

Food product development
نام
Mary Earle, Richard Earle and Allan Anderson
مولف / مترجم
Woodhead Publishing: 2001
سال و محل نشر
 
تاریخ درج

Presenting Service

Presenting Service
نام
Lendal H. Kotschevar, Ph.D., FMP
Valentino Luciani, CHE
مولف / مترجم
John Wiley & Sons, Inc.: 2007
سال و محل نشر
 
تاریخ درج
ads ads
mahak kahrizak

mailپست الکترونیک: info@ tourismscience .ir

SMSسامانه پیام کوتاه: 3000705030 (جهت دریافت پاسخ: ممکن است پیامک های تبلیغاتی خود را مسدود کرده باشید)

contactفرم تماس با ما: کلیلک نمایید
account شماره حسابهای ما: کلیلک نمایید
privacyحریم شخصی کاربران و رفع مسئولیت: کلیک نمایید
 

rss

gpls

face

fina1l

 

 علم گردشگری با آغاز نوروز 1388 و با هدف گسترش دانش محور و اصولی گردشگری در سطح کشور فعالیت خود را آغاز نمود. این مجموعه همواره سعی نموده است تا با استفاده از استعداد فعالان این صنعت نسبت به نشر هدفمند قواعد گردشگری در سطح کشور بپردازد. آنچه در علم گردشگری منتشر می شد حاصل تلاش دانشجویان، فارق التحصیلان، اساتید، شاغلین و تمامی علاقمندان دلسوز ....

 

ادامه مطلب